Min älskade häst

Robban har semester och går på bete med nya kompisar. I måndags fick han bekanta sig med Grabben, en maffig Nordsvensk kille, och sedan även resten av gänget, med Tova, otroligt vacker och även hon Nordsvensk, i spetsen och ett helt gäng Shettlandsponnyer som hang arounds.
Jag har varit sjuk hela veckan, och saknar honom mycket. Han har varit nära oss hela sommaren fram till nu, då han gått på bete i grannens stora hage.
Idag hoppas jag ha tillräckligt med ork att ta mig ner till stallet och sköta om honom en stund. Tyvärr orkar jag nog inte rida, det hade han behövt, men lite rykt och pyssel blir mysigt. Snart är jag frisk och vi är på igång igen, då blir det träningar, och långa härliga skogsritter tillsammans.

Sommar - vart tar du vägen?

Regn! Augusti månad kan vara en fantastisk sommarmånad. Det är dock inte läge att klaga i år, när juli överträffade sig själv och man bara hade två dagar med dåligt väder under hela semestern! Men visst hade det varit skönt med lite, lite mer sommar, kanske en riktig klippdag* till. Det hade varit underbart! Får man beställa det till nästa helg? Ja, nästa helg. Den här helgen har vi inte tid. Då är det barn, häst, svamp, björnbär och kanske viktigast av allt - bli frisk från influensan jag ligger i just nu, som står i fokus.
Dags att krypa tillbaka till sängen och kurera sig! 

*klippdag=En ledig dag med minst 22 grader varmt, ljumma vindar och en solig klippa i Bohuslän

Slussens Pensionat på Orust

Underbar kväll med Moneybrother på Slussens Pensionat! Tyvärr var det fullt när vi kom, men de rekommenderade oss glatt att slå oss ner på klippan utanför. Det var perfekt! Sommarkväll med filtar, kall öl, trevliga människor och min kärlek bredvid. MAGISKT!