Tibrorace

I fredags hade vi kundträff i Skövde. Det var vår regionchef som anordnade och jag och vår kock Mattias Larsson medverkade att olika anledningar. 
Vi träffades på eftermiddagen och fick tips om att en ny butik med färskt kött öppnat i Skövde. Restaurang Glädje hade utökat och satsade på närproducerat. Och viken butik! Väl värd ett besök om du har vägarna förbi. Här hade jag kunnat handla hur mycket som helst. Här hängde närproducerat kött i alla varianter i en lång kyld monter uppmarkerade med sort och ursprung, dvs vilken gård det kom från. Vi såg även en älgfilé med märkningen "Älgfilé, Tommy" Det var alltså han som skjutit älgen! Helt underbart för en matnörd som jag. Vilket ställe!
Efter matlagning och middag bvar jag riktigt trött. Precis som alla fredagar vid 10-snåret. Nu var det bara det att jag var den enda som var trött... trodde aldrig det skulle ta slut. Jag var i säng halv 3. Som tur var som jag hos mamma i Tibro, så det var bara 2 mil att köra på natten. Jag fattar inte varför man ska vara uppe så länge? Jag blir helt förstörd i ett par dagar efteråt. Sov till halv 10! 
Sedan var det frukost hos mamma:
Åh vilken härlig morgon! Jag njuter varje sekund jag är hos mamma och hälsar på. Hon är bäst! Jag saknar henne hela tiden.
Jag hann även med kaffe hos svåger och storasyster, åka till syskonbarn med familj och kolla in deras nya lokal för försäljning av mobilskydd när jag var i Tibro. 
Kolla in deras hemsida: www.billigamobilskydd.se! 
Lördagen kändes kort. Gick upp sent och somnade till "Så mycket bättre" vid halv 10... 
Idag vaknade jag återigen sent. Klockan 9. Sovit som en stock i nästan 12 timmar! Då väntade denna härliga frukost på mig (jag har världens bästa sambo!):
 
 
 
 
 
 
 
 

Veckans träning

Ännu en vecka har gått och det är ganska precis en månad kvar till jul.
Dax att summera träningen denna veckan.
Måste börja med att berätta att träningsvärken i vaderna från onsdagens pass har släppt nu. Det höll i sig i tre dagar!
Måndag Yoga, 1,5 timma. Kursen i Kungälv på söndagarna är slut så nu får jag åka till Spekeröd hembygdsgård utanför Stenungsund när jag vill yoga. Det tar ungefär llika lång tid att åka dit som till Kungälv, men vägen är sämre. Krokig och ganska dålig. Måndagarna är jätteroliga. Gruppen är mer avancerad och man tvingas tänja lite på gränser och ork. 
Tisdag red jag dressyr för Maria på dagen. Det blev ett halvt pass kan man säga för hon red Robban först. Riktigt roligt! Detta skedde på min lunchrast, som jag utökade till två timmar. Förlorad arbetstid som jag lätt tar igen. 
På kvällen var jag i Kungälv och körde ett pass Bodypump. Timman går otroligt fort. 
Onsdag var det träff med Mitt Livs Form gänget och vi började med ett träningspass. Jag hade ätit ganska nära innnan passet. Lasagne.... Det ångrade jag grymt. Vi körde övningar två och två, och det var så jobbigt så det var inte sant. Mina lår var som gele´ (bodypumpen?), men gud vad kul det var! Att träna i grupp är min grej. Jag blir supertaggad!
Torsdag red jag dressyr i paddocken. 
Söndagen innehöll ingen yoga, men det blev ett dressyrpass tills regnet tilltog och det strilade innanför nacken och utmed armarna. Tur att det finns belysning, för det är riktigt mörkt just nu.
Det var hela veckans träning.