Veckans träning

Förra veckans sjukdom kändes av lite denna veckan också, det har delvis påverkat träningen, men inte så farligt.
Måndag träffade jag Joel och gjorde konditionstest - sprang så fort jag orkade i 15 min.
Tisdag red jag dressyrlektion. Det som är konstigt med ridningen är att efter alla år så får jag fortfarande träningsvärk i musklerna i jumskarna efter ett dressyrpass. Kanske slarvar jag mellan lektionerna? 
Onsdag yogade jag här hemma i drygt en timma eftersom jag inte kom iväg på ett andra pass på veckan.
Torsdag och fredag blev vilodagar och igår, lördag, blev det endast en promenad på ca 6 km.
Idag har jag tagit igen mina vilodagar med råge!
Började dagen med en härlig ridtur i det vackra höstvädret. -3 grader i morse. Vinterkläder fram!
Nu har jag cyklat och styrketränat. Kvällen kommer avslutas med 1,5 timma yoga i Kungälv. Det ska bli så skönt. Hoppas jag har lite ork kvar bara.  
Jag hade lite dåigt samvete för denna träningsvecka, men nu när jag summerat så inser jag att jag ändå har rört mig en hel del.
Kommande vecka blir det att fokusera på mat och träning. De tre första dagarna är jag bortrest på jobb. Konferens i två dagar och en dag vanliga möten. Det blir en utmaning! Resa och mat är ingen bra kombination, men jag köper med mig frukt och några keso med nötter och frukt och äter som mellanmål, så går det nog bra. 
Hoppas att jag får en tid för magnetröntgen senare i veckan som kommer, det hade varit toppen
 
 

Konditionstest och annat

Oj, vilken dag!
Hade konditionstest, vägning och mätning med Joel idag, samt coachsamtal med Anna-Karin. 
Efter mötet med Joel fick jag återkoppling med detta mail:
Hej Anne!
Riktigt grymt jobbat idag:
Du har tappat 2,5 kilo samt 3 cm över både midja och höft.
Ditt konditionsvärde är 33 och i din åldersgrupp anses det vara "medel". Du ligger dock 100 meter ifrån att komma upp till nästa nivå (Den fjärde av totalt fem), som kallas för "över medel" och det är jag helt övertygad om att du gör så fort höften känns bättre. :)
Riktigt kul att se dig och fortsätt såhär!
/Joel
Jag är så glad och peppad!
Efter allt detta åkte jag till Calanderska sjukhuset och SportsMed. Där tittade en läkare på min onda skinka/höft. Jag ska på magnetröntgen, sa han, sedan får vi se hur vi går vidare. Jag hade så fruktansvärt ont efter konditionspasset idag så det var inte klokt. Tog 2 Ipren men haltade ändå hela dagen. Älskar när man träffar en bra läkare som tar en på allvar. 
I morgon ska jag prova ut ilägg till springskorna, rida dressyr för Maria och köra ett träningspass med cykel och styrka på kvällen.

Veckans träning

Veckan började med två dagars tjänsteresa, helt utan möjighet att träna. Det kändes ok då eftersom jag hade en plan för veckan. Tyvärr grusades den av att jag blev sjuk.
Enda träning denna vecka var onsdag då jag cyklade och körde styrkepasset. 
Jag insjuknade och missade därför mitt andra cykel och styrkepass, 2 yogapass och 2 ridpass. Pust.
I morgon var planen att jag skulle träffa Joel och göra konditionstest, men det har vi skjutit på en dag. Håll tummarna för att jag känner mig helt bra på tisdag. 
En positiv sak har dock hänt. Jag har köpt nya löparskor! Känner mig springsugen som bara den. Tänk att få slippa cykeln och springa ut i skogen i stället. Lycka!
Här är mina nya skor: