NU är det officiellt!

Det tog visst längre tid än två veckor...sorry.....men idag blev det iallafall officiellt:
Jag har fått nytt jobb; National Sales Manager Sweden, ja, eller Försäljningschef!
Ansvarig för den svenska försäljningen inkl 9 personer. Det blir kul det!

Veckans träning

Jag är nöjd med min träningsvecka. Tyvärr känner jag av rumpmuskeln och har svårt att ligga på en tennisboll varje dag för det gör så fruktansvärt ont. Fick också känningar av min skadade minisk i knäet i veckan när jag slarvade vid utfall. Inte bra. Knäet måste alltid vinklas rakt mot eller utanför tåriktningen annars får jag ont. Inte glömma, då kommer straffet direkt. Jag har inte haft 100% fokus på att bygga upp knäet, men det måste jag ta tag i snart. OM jag kommer kunna springa igen, vill jag inte att det ska bråka. 
Träning:
Måndag     Bodypump
Tisdag       Indoor Walking (mjölksyra i låren från dagen innan. Svårt att få upp pulsen till max pga detta). Ridning på kvällen - en skön tur i skogen med Rita och hästen Laki. Kul!
Onsdag     Bodypump
Torsdag     Ridning -  dressyr. Gick jättebra. Tjoho!
Fredag       Bodypump
Lördag       Ridning. Jag hade en vän med som red Robban, jag lånade Laki - Islänningen, fullt ös med massor av galopp. Kul och mycket skratt
Söndag     (idag) Ingen träning. Kroppen får vila. 
I morgon bitti träffar jag Joel för avstämning, eller egentligen "slutmätning" av vikt, kropp, styrka. Vet ej om jag kan mäta konditionen eftersom jag inte kan springa. Känns spännande, men trist att Mitt Livs Form snart är över. Nästa lördag, om en vecka, går Näsetloppet av stapeln. Ingen löpning för mig, men jag ska promenera. Bara att hoppas att jag inte får för ont. 

Göteborg Horse Show

Vi har fyra svenskar i världscupfinalen i hoppning som avgörs idag. Bäst chans har Rolf-Göran Bengtsson, men för att vinna måste minst 3 ryttare ha minst ett nerslag eller vägran, så uppgiften är nog lite för stor, tror jag. De resterande 3 ryttarna har med sig för många fel för att ha chans att vinna. Hur det är går så kommer det bli spännande. Jag är där från halv 10 till efter 17 i em, det ska bli riktigt roligt!