Sista dagen i Sagaponack

 
 
Idag är det hemresedag. Vaknade väldigt tidigt, som jag gjort varge morgon den här
 
 
veckan. Idag kl 05:00. Tittade ut och såg månskäran på en svart himmel. Samma måne som hemma...
Har en ljuvlig tid här med lugnt tempo mycket prat och bara vara. 
Här har vi köpt en flaska vin och är på väg till Lines kompis och hennes familj. Hon har en svensk mamma. Jättetrevlig! 
Beachliv:
Jag har inte surfat. Kände mig däckad då vi var där och vilade mest i solen.
Idag lämnar jag vid 17:00, och tar bilen till flygplatsen. Ska bli mysigt att komma hem till min älsklingsman. 
 

Från Manhattan till The Hamptons

Ett par mysiga dagar på Manhattan avslutades med manikyr och pedikyr samtidigt som man satt i en massagefåtölj. Det var toppen för våra trötta kroppar. Här skymtas Lines rygg när hon får naglarna fixade. Massagestolarna syns i bakgrunden, till vänster :-)
 
 
Många steg blir det, även om man väljer tunnelbana som vi. 
Vi åkte till Washington scuare gick därifrån via Soho till Canal street och Chinatown. Här kollar Line på något i Chinatown
Galet ställe! Samma utbud som Billigamobilskydd.se och en hel del till. Inspirationsresa kanske?
På eftermiddagen igår hyrde vi bil och körde ut till Haptons där Line bor. 
Jag blev lite fundersam när gps'en i Lines mobil ville vi skulle ner i Lincoln tunnel och åka via NewJersey, men det gick bra, vi körde Milton tunnel mot long Island, och efter en stund skärpte den till sig. 
Nu är en ny dag. vi ska surfa, men vädret är sådär. 

New York, New York

 
 
Vilken resa! Jag är alltid beredd på att det tar tid att komma igenom security, men nu fick jag uppleva något helt sjukt. 3 timmar (!) som packade sillar. Först i en gång som säkert var 100 meter, därefter i kön till passkontrollen. ringlande sakta sakta. Helt fruktansvärt. Jag var mest orolig för de äldre resenärerna för de var säkert upp mot 30 grader, ingen luftkonditionering, inga toaletter, ingen kiosk eller annat och dessutom helt utan vatten! Min stora lycka var när jag hittade en Ramlösa i min väska. Jag trodde jag glömt den på planet, men där var den. Lycka!
Idag vaknade jag vid halv 4. Samtidigt som Line kom tillbaka efter att ha mött upp en kompis och gått och dansat. Jag höll mig vaken till 11-tiden, lokal tid igår, men sedan gick det inte längre. 
Vilade och läste några timmar och vid halv 7 gick jag ut. Det finns inga ort att beskriva känslan av ett uppvaknande NY. Köpte en kaffe och lite "pre-breakfast" för-frukost att bjuda Line på när hon vaknade
 
 
 
 
Line berättade att det är små djur i sanden i East Hampton där hon bor som bosätter sig på benen och smaskar upp nya sår hela tiden. Hon har stukit på aceton, men de kommer ändå. Idag ska vi gå till apoteket.
 Nu ska vi gå ut på stan. Tygaffären Mood är prio idag