Band för de vi saknar

På Cypern binder man band i träd för de man saknar. Vi var vid en liten kyrka, Agias Elias och alla de vi saknar fick var sitt band. Idag är det 4 år sedan Agnes pappa Alf dog. Vi tänker på honom idag, och han fick ett blått band bredvid Agnes syster Irene och hans mamma Karin. Irene och Karin fick rosa band.
Lines storebror Tom fick ett orange, och även min pappa, bror och mammas kompis Marianne fick sina egna. 
Trappan upp till den lilla kyrkan
Agios Elias
 
 
 

Boktips

Läs!
 
Kan verkligen rekommendera dessa böcker

Windy

Oj, vad det blåser! Här har det varit håll i hatten-väder idag. Vi placerade oss i den lugnare delen av trädgården och fick en skön stund.
Åsså den återkommande frågan; vad blir det för mat? Vi vandrade många många kilometer, men det slutade med att vi kom tillbaka till vår hotellrestaurang och åt lunch. 
 
 
Veckans absolut godaste måltid var dagens grillade seabass, havsabborre. Jag var otroligt glad för denna fisk. Kanske inte skulle serverat med klyftpotatis och rå gul lök, men det gjorde ingenting, Den var jättegod! Pratade med kocken och berömde honom för den, och han såg otroligt glad ut. 
Lååång lunch idag. Skönt att kunna ta det lugnt och prata och skratta
 
En solbränd läckerbit :-)
På väg att inhandla lite godsaker till kvällen. Cypriotiskt vin, ost, bröd, jordgubbar mm
 
Solen har gått ner, och de enda människor vi ser från balkongen är de som promenerar på trädäcket utmed stranden och de som rör sig i restaurangerna på området. 
På gatan bakom hotellet äts det middag på de otaliga restaurangerna, sjungs i karaokebarerna och många flanerar gatan upp. Frågan är vad vi ska göra nu? Ta en promenad eller titta på en film?