GHS & jobb

Jäklar! Jag har köpt biljetter till Göteborg Horse Show på söndag också! Heldag. Jättkul. Men nu får jag erkänna att det känns oöverstigligt att vara hemifrån på söndag också. Världscupen i hoppning, som jag älskar. Suck. Nä, jag får se om jag går. Kanske ger bort biljetterna till någon mindre trött... 
Laddar för tjänsteresa och möten, men idag går det trögt. Försöker hitta så många positiva glimtar som möjligt i detta; får träffa syrran i kväll, träna och i morgon kväll är de tyngsta mötena avklarade. I morgon är årets viktigaste möte för mig. Det är då det avgörs om jag ska få bonus eller inte, eller nej, riktigt så är det inte, men det är väldigt viktigt. Lite grann som vinna eller försvinna från en stor kund skulle jag säga. Det som ger mig oroskänslor är inte mötet utan att vi är för många inblandade från vårt företag. Jag har inte kontroll utan ska lita på mina kollegor. DET är läskigt för en som normalt har full koll. Jag har redan skymtat en del av mardrömmen; över hundra bilder i presentationen. Nog för vi ska ha en hel dag tillsammans, men det är inte rätt väg att gå. Läskigt! 

Vår!?

Vi är fortfarande i februari månad och det känns som våren är på väg på riktigt. Men det kan väl inte stämma? Är det inte lite väl tidigt. Jo, det är klart det är skönt, men ändå. Lite konstigt är det nog. 
 
Idag har jag varit riktigt effektiv, både på jobbet och efter. Robban fick en promenad (ryggen är inte bra ännu), och lite bus i paddocken. Det var skönt att rulla sig utan täcke också
 
 
Efter mys med Robban blev det städning av huset. Mutade mig själv med ett glas vin, då gick det fint :-)
Imorgon åker jag till Stockholm igen. Jag bor hos syrran den här gången, är så himla trött på hotell. Hoppas vi får till ett eller två träningspass. Det hade varit toppen! Kolhydratuppladdade så noga så jag la på mig 2 kg! Suck. Hoppas det rättar sig till automatiskt, men just nu känns det inte särskilt kul på den fronten. Körde ett rejält pass igår. Det var skönt för min stela kropp. Ja, inte precis då, men efteråt..
På fredag morgon hämtar jag upp min bästis i Trollhättan strax efter jag landat. Det blir en ledig dag igen. Vi ska på Göteborg horse show. Tjoho! Fredag kväll blir det middag hos oss och då kommer även hennes man med, det ska bli så mysigt att ses. Alldeles för länge sedan sist. 
 

Tjejvasan

Tjoho, vad kul det var! Vilken upplevelse och vilken kick! Efter målgång kom samma känsla som när man tagit studenten! Lättnad och jublande glad så kände jag bara för att sjunga: -"vi har tagit studenten..."!
Här är mitt resultat som jag är otroligt glad och stolt över; 3:15:
Så här glad var jag innan loppet:
 
Målgång av nr 10353 :-)
 

Åsså firar vi att vi alla är vinnare!
Nu laddar jag för nästa år! Då ska åka lite fortare och vara i ännu lite bättre form. Staka, staka, staka!