Vardagskväll

... 20:15 en vanlig torsdag
Mmmmm det är inte så lätt att hålla sig vaken när man pendlar drygt 4 timmar varje dag, och gärna är först på plats på jobbet. Man är ju S U P E R M A N ! (och lite trött :-)
Imorgon är det fredag igen och det känns härligt! Känner mig riktigt taggad för skidloppet på lördag. För att bli seedad i tjejvasan måste jag åka 1 km på 5,5 min. Det borde jag klara om jag bara orkar hålla i hela 21 km. Jobba, jobba, joobba! Borde ätit pasta idag, men ris kanske också funkar? Får ladda med pasta i morgon, det var längesedan så det ska bli gott. Lördag morgon blir det havregrysgröt och mycket vätska - sedan är det bara att köra! 

Vissa människor

är helt enkelt fantastiska!
Jag blev påkörd bak på min bil när jag var på gymmet för 1,5 vecka sedan. Det satt en lapp på rutan "backade tyvärr på din bil litegrann tyvärr, Göran tel ...)
Suck. Hur jobbigt är inte detta? Dragkrogen rätt in i min bil och ett riktigt fult märke och buckla. Jag skickade ett sms, tackade för att han skrivit lappen, och bad honom snällt göra en skadeanmälan. Igår låg ett blev från mitt leasingbolag att jag kan boka tid och lämna in bilen. Han tar på sig skadan. Jag har inte behövt göra någonting. Tänk om alla människor vore som Göran! Så lätt livet skulle vara! Det är nästan läge att skicka en blomma :-)

Anmäld!

Anmäld till Billingens långlopp! Skidorna är lämnade för prepparering. Nerverna vet jag inte vart jag ska lämna för att få ordning på dem.... Starten är kl 11. 21 km. Kommer jag klara det under två timmar? Ingen aning. Wish me good luck!