Tungt

Då var man här igen då. Ifrågasättandet. Jag börjar tvivla på mig själv när omgivningen gör det. Är jag verkligen så sjuk, borde jag inte arbetsträna efter mer än 2 års sjukskrivning? Arbetsgivaren tvivlar. De har en tuff attityd, ringer min läkare och begär att få ett intyg på att jag inte kommer kunna arbeta mer, berättar för mig att nu bekostar vi inga fler läkarbesök (ca 6 per år), precis som de gjort tidigare med psykologbesöken. Blir man frisk av press? Nä, det fattar nog tom en barnunge. Jag läser vad de skriver och innebörden är att om de får vara med på läkarbesöken så kan de tänka sig att betala dem, annars får jag göra det själv. Vad kostar läkarbesök inom företagshälsovården? 1500? Jag har ingen aning. Jag hade problem att hitta en bra läkare med erfarenhet av utmattning och vill behålla den jag har. ALLA förändringar är stressande för mig. Jag försökte besvara mailet från företaget och det slutade med att jag skällde på min man... stresskänlig är bara förnamnet. Hade planer idag, enligt min rehabplan, men det kommer inte gå. Mitt huvud snurrar och magen knyter sig. Bara för ett larvigt email! Det hade aldrig påverkat mig på detta sätt tidigare, och det stör mig enormt mycket. 
 
Om jag nu ska höja blicken lite så mår jag bättre än innan jul. Jag har äntligen fått lite mer ork, och är otroligt tacksam för det. Iblandblir jag andfådd och matt bara av att gå till garaget - de dagarna kommer inte lika ofta nu. Lättnad och glädje! Det finns hopp, och jag känner att så småningom kommer jag fungera normalt, eller ganska normalt igen. Det tar tid, fruktansvärt, skrämmande mycket tid, men det finns hopp! 

Waterlogue

Hittat en ny app! Waterlogue! Äntligen en app som verkligen funkar för att göra om foton till akvareller. Jag har kollat och använt några tidigare, och inte alls varit nöjd, men kolla här, en av våra fina bröllopsbilder:
"Robban" eller när han är så här stilig Juno Robin:
 
"Måns", Lillemons Liberty:
Åsså mina underbara bonusbarnbarn! Vincent träffar sin lillasyster Julia för första gången:
Vilka appar använder du? Vill gärna ha roliga tips!
 
 
 
 

Vår på riktigt!

Äntligen kan man sitta utomhus på kvällen. Läsa och ta ett glas vin. 
Kan inte säga att det är varmt, men med ett par filtar är det ändå ljuvligt. Imorgon ska jag gå över altanerna med antigrönt-medel och sedan åker fler utemöbler fram. Längtar efter att äta lunch och middag ute, men det dröjer nog.
 
 
Hästarna dras mot det gröna gräset och jag måste nog sätta på elen till staketet snart. Tills nu har det inte funnits något som lockat på utsidan. De har fri tillgång till hösilage, och även om vi missat att stänga grinden då och då så har de inte gått ut. De går i sommarhagen några timmar varje dag och ser riktigt nöjda ut när jag lockar dem med mig till utgången som leder dit. Det är dålig tillväxt där, men jag ser det som en bra inskolning till det gröna ändå. Änsålänge har Måns mage klarat av det gröna. Han har en extremt känslig mage vid foderbyten. Jag tycker det blivit bättre, han får Gut Balance varje dag och det hjälper bra.